Matúš Koprda Matúš Koprda

Špičkové obrazy jedinečnej série Noctturno

Asi už poznáte moju sériu fotografií Noctturno. Prišla na svet na zimu 2016 vo forme nástenných kalendárov, ktoré sa rýchlo vypredali. Preto som vymyslel náhradu, ktorá kvalitou prekonáva kalendár.

Read More
Matúš Koprda Matúš Koprda

Lukáš & Miška a malé prekvapenie

Mišku a Lukáša poznám od nepamäti. Sú mi dobrými priateľmi a preto keď ma oslovili, či ich aj spolu s malým prekvapením skrytým v brušku neodfotím , neváhal som ani chvíĺu. Vznikla z toho nádherná séria plná radosti a lásky. Nech sa páči.

Read More
Matúš Koprda Matúš Koprda

Landsknechti na zámku Rosenburg

Promo fotenie pre Agentúru Hector na tému Landsknechti bolo plné farieb a dobrej zábavy. Pozrite si výber tých najkrajších fotiek z tejto akcie.

Read More
Matúš Koprda Matúš Koprda

Jarné fotenie v sade

Jar už beží v plnom prúde. Nedalo mi nespomenúť si na príjemné fotenie so Sisou a perfektným asistentom Ivanom. Nech sa páči.

Read More
Matúš Koprda Matúš Koprda

Stredoveký turnaj - Renesansni festival Koprivnica

Stredoveký turnaj na konoch v podaní Agentúry Hector na chorvátskom stredovekom festivale. Renesansni festival Koprivnica patrí medzi najväčšie historické podujatia v strednej Európe a účasť (nášho) turnaja sa pre rok 2015 stala hlavný programom. Pozrite si fotoreport z tohto turnaja.

Read More
Matúš Koprda Matúš Koprda

Airglow nad Slovenskom

Jedným z mojich snov je vidieť a zachytiť na fotke polárnu žiaru. A raz si tento sen splním... Že polárnu žiaru s prižmúreným okom dostanem na fotku aj na Slovensku - v to som ani najmenej nedúfal. A to sa ani nestalo. Ale stalo sa niečo iné.

Read More
Dokument a reportáž Matúš Koprda Dokument a reportáž Matúš Koprda

Stredoveké vianočné trhy v Trnave 2015

Dobové remeslá a nezameniteľná atmosféra. Pomedzi zručných remeselníkov sa prepletajú zvedavé deti, pričom ich rodičia debatujú o počasí pri kotloch s vianočným punčom. Vôňa včelieho vosku, údery kováčskeho kladiva, zvuky brúsenia čepelí a tiché cinkanie oceľových krúžkov majstra zbrojára - to všetko sú Stredoveké vianočné trhy.

Read More