Lukáš & Miška a malé prekvapenie

Mišku a Lukáša poznám od nepamäti. Sú mi dobrými priateľmi a preto keď ma oslovili, či ich aj spolu s malým prekvapením skrytým v brušku neodfotím , neváhal som ani chvíĺu. Fotili sme na mieste, kde sa pred pár rokmi brali a v priľahlom čarovnom lese. Začali sme lesom... 

Svetla postupne ubúdalo a ako sa krajina norila do tmy, začal vychádzať krásny mesiac v splne. Tak sme fotenie skončili až takmer za tmy. Opieral som sa kade-tade, aby foťák vydržal dlhšie expozície a fotky neboli rozmazané. Do toho ešte zopár experimentov s lomom svetla, až sa úplne zotmelo a mohli sme to postupne zabaliť. Na posledné fotky nám svietil naozaj už len mesiac. A vyšlo to.

Táto séria si nakoniec našla miesto aj vo fotoknihe, ktorá týchto dvoch (vlastne už troch) veľmi potešila. Ale o tom niekedy nabudúce.

Pokiaľ ste sa dočítali až sem, tak vás fotky asi zaujali. Ak by ste chceli niečo podobné, ozvite sa mi a určite sa dohodneme. Moju prácu môžete podporiť zdieľaním na sociálne siete alebo napísaním komentáru. Nech vám to Boh oplatí na deťoch. ;-)

Previous
Previous

Stredoveké vianočné trhy v Trnave

Next
Next

Landsknechti na zámku Rosenburg